Velkommen til vores festivalcentrum!

Her kan du læse om sidste års festival. Det fulde program for CPH:DOX 2020 bliver offentliggjort den 20. februar. Indtil da kan du følge med i vores løbende offentliggørelser på denne side.

Den 20. marts slår vi dørene op til vores internationalt anerkendte festivalpalæ Kunsthal Charlottenborg, som vi præsenterer sammen med vores hovedsponsor Normann Copenhagen. Kunsthal Charlottenborg er åbent hver dag under festivalen, og her kan du både se film, høre koncerter og talks, gå til fest og til udstilling. Kunsthallen er designet i samarbejde mellem Normann Copenhagen og MBADV Studio v. Maria Bruun og Anne Dorthe Vester.

På Kunsthal Charlottenborg præsenterer vi den unikke sofabiograf, Social Cinema (her skal du købe billet til en film), kunstudstillingen Europa Endlos (gratis), den interaktive udstilling (gratis) og VR-biografen (40 kr. pr. visning). Det er også på Kunsthal Charlottenborg at filmbranchen mødes i dagtimerne til CPH:INDUSTRY, og her du møder instruktører fra hele verden.

Vi sparker for alvor årets festival i gang med et brag af en åbningsfest fredag den 22. marts, hvor Olof Dreijer, den ene halvdel af The Knife, lægger ud med en talk om feminisme, queerness og den politiske situation i Europa anno 2019, hvorefter han overtager Charlottenborgs DJ-pult med et af sine kalejdoskopiske sets.

Der er gratis adgang til selve Kunsthal Charlottenborg, og vi har åbent hver dag fra kl. 10 om morgenen til sen aften fra 20-31. marts.

Med andre ord – vi ses på Nyhavn 2!

Click edit button to change this text.

Kunsthal Charlottenborg sætter i 2019 Europa og EU på dagsordenen med en gruppeudstilling præsenteret i samarbejde med CPH:DOX. Udstillingen kurateres af Henriette Bretton-Meyer og ledsages af talrige filmvisninger, debatter og talks i udstillingsperioden 21. marts til 11. august 2019

Click edit button to change this text.

I festivalens anden uge slår vi dagene op til fem helt unikke konferencedage, hvor hver dag er dedikeret til et nyt tema: Teknologi, nye formater, film & videnskab, aktivisme og kunst. Det hele foregår i vores Social Cinema!

Click edit button to change this text.

Udforsk den virtuelle verden og oplev nye virtual reality-værker på tværs af teknologier og formater i vores store interaktive udstilling og anerkendte VR-biograf på Kunsthal Charlottenborg.

Click edit button to change this text.

Sammen med Normann Copenhagen præsenterer vi landets første og største sofabiograf! Social Cinema er en helt ny biografoplevelse, der opfordrer til tilbagelænede og sociale filmoplevelser.

Præsenteret i samarbejde med: