PRAKTIK HOS CPH:DOX

CPH:DOX finder sted igen fra 18.-29. marts 2020 og vi søger allerede praktikanter til at hjælpe os med at få gode idéer, forme festivalen og få det hele til at ske!

En praktikplads på CPH:DOX er også et stærkt springbræt for din videre professionelle karriere. Ud over den vigtige erfaring, du kan skrive på CV’et, giver CPH:DOX dig et stærkt netværk i den danske medie- og kulturbranche, og du får indsigt i et festivalmiljø på et internationalt plan. Du kommer nok også til at lave kaffe – men kun til dig selv – for på CPH:DOX hjælper vi alle med at løfte i flok, og ingen er for fine til at rydde op efter sig selv i køkkenet.

Som praktikant på CPH:DOX får du virkelig festivallivet helt tæt på. Vi lover, at du får masser af ansvar, mange spændende udfordringer samt bliver en del af et helt særligt kreativt og dynamisk festivalfællesskab i Kødbyen – med højt til loftet, sociale arrangementer og et væld af nye kollegaer fra ligesindede praktikanter og unge akademikere til garvede festivalafviklere.

Praktikstart, ECTS-point og arbejdstid

Næste udgave af CPH:DOX finder sted fra 18.-29. marts 2020, og derfor er der mulighed for at få ECTS-point for praktikken som en del af forårssemestret på de videregående uddannelser. De fleste praktikpladser starter op i januar eller efteråret 2019 og løber frem til midt april.

Vi leder primært efter fuldtidspraktikanter (ca. 30 timer), men antallet af timer bliver selvfølgelig planlagt i forhold til dit studie og job. Der er også mulighed for at ansøge om deltidspraktik. Alle praktikpladser er ulønnede.

Sådan ansøger du:

Send en kort, motiveret ansøgning inklusiv CV og kontaktoplysninger til kontaktpersonen ud for den/de afdeling(er) af festivalen, du gerne vil i praktik på. Du må gerne søge i flere afdelinger, men vær venlig at gøre opmærksom på det i dine ansøgninger, samt angiv hvilken afdeling du helst vil arbejde i. Vi vurderer de enkelte ansøgninger og indkalder til uddybende samtaler løbende.

Vi arbejder med løbende ansøgningsfrister, men hvis du overvejer at søge, så kontakt os gerne så hurtigt som muligt, så vi kan tage en snak om mulighederne for at komme i praktik. Hvis du har spørgsmål til vores praktiktilbud er du altid meget velkommen til at skrive til kontaktpersonen fra de enkelte afdelinger, som du finder i de forskellige links herover.

 

CPH:DOX er ikke blot en dokumentarfilmfestival, vi har også et væld af andre aktiviteter og arrangementer på programmet – og det afspejles også i praktikudbuddet. Du kan blive en del af programgruppen, tage dig af vores gæster og frivillige, lave grafik, marketing eller kommunikation, køre produktion eller være ansvarlig for vores regionale- samt brancheaktiviteter, afhængig af din erfaring og ønsker.

Praktikperioden indebærer en masse hårdt arbejde, sjove oplevelser og fester, som alt sammen kulminerer i 12 ultimative dage med over 800 virkelige filmvisninger, koncerter samt events i København og hele landet.