Billetter til CPH:DOX 2019 købes i de enkelte biografer eller online 1. marts. Det er ikke muligt at reservere billetter til visninger i Absalon, Bremen Teater og Kunsthal Charlottenborg.

Billettyper

Billetter til ordinære filmvisninger koster 90 kr., hvis ikke andet er oplyst. Billetter købes eller reserveres online hos den pågældende biograf, pr. telefon eller i biografernes billetsalg.

* Ved reservation opkræves gebyr.

Køb et rabatkort med adgang til 6 film for 450 kr. Brug billetterne selv eller del dem med vennerne!

Det er muligt at købe rabatkortet i de enkelte biografer fra 1. marts. Det er muligt at købe rabatkort online.

Ved køb af billet til en given visning fungerer en kupon fra rabatkortet som betaling.

* Gælder kun ordinære filmvisninger. Til forskellige events og koncerter vil der være varierende billetpriser. Ved reservation opkræves gebyr.

En festival-akkreditering (forbeholdt studerende og branchefolk) giver dig mulighed for at få mest muligt ud af festivalen for en overkommelig pris.

Læs mere om muligheden for at købe en akkreditering og om hvad de forskellige typer giver adgang til. Akkrediteringer købes via vores hjemmeside.

Når din akkreditering er godkendt og betalt kan den afhentes på vores festivalcentrum på Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, som er åbent mellem 20.-31. marts fra kl. 10-20 hver dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du studerende eller pensionist, er der penge at spare på CPH:DOX! Du får billetter til dagsvisninger for 65 kr., så længe du kan fremvise et gyldigt studie- eller pensionistkort, når du køber din billet.

* Billetter til studie- og seniorrabat kan ikke købes online. Ved reservation opkræves gebyr.

Er du lærer, og vil du give dine elever en anderledes undervisningsoplevelse? Så tag dem med ind til en film, debat eller et seminar på CPH:DOX. Vi giver rabat til gymnasielærere og jeres elever. Skriv til amalie.b@cphdox.dk for mere information.
Mangler I et godt arrangement til jeres næste personaledag, har jeres biografklub brug for et skud virkelighed, eller trænger jeres ansatte til at blive oplyst og underholdt på én og samme tid? CPH:DOX kan levere alt fra regulære festivalvisninger med rabat til skræddersyede arrangementer. Kontakt os og hør mere på mathias@cphdox.dk.

Billetsalg

Billetter til CPH:DOX købes i de enkelte biografer eller online.

Billetter til udvalgte events kan købes online og i vores billetsalg i vores festivalcentrum på Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, som er åbent mellem kl. 10-20 i hele festivalen perioden og Bremen Teater kl 12-22 alle dage undtagen 20., 24., 27. og 31. marts.

Rabatkort til CPH:DOX kan købes nu i de enkelte biografer og i festivalperioden fra 20.-31. marts også i vores festivalcentrum på Kunsthal Charlottenborg og i Bremen Teater. Rabatkort kan også købes online.