Det fulde program for CPH:CONFERENCE, præsenteret i samarbejde med Documentary Campus, som finder sted fra 20.-24. marts, er nu annonceret!

Vi kan ikke vente med at åbne dørene på Kunsthal Charlottenborg til vores helt nye 5-dages konference, som præsenterer et tætpakket program bestående af case studies, keynote-taler og interaktive oplevelser i feltet mellem film, teknologi, videnskab, kunst – og alt dét ind imellem.

Det fulde program er nu blevet offentliggjort, og du kan se det her. Billetter er tilgængelig for hver af de forskellige dage. Gæster med en Industry akkreditering får adgang til konferencens fulde program, og du kan stadig købe din akkreditering her.

Mandag 20/3: Art, Technology & Change – præsenteret i samarbejde med Dagbladet Information

Kurateret af Mark Atkin og Lars Højholt

Vi skyder vores nye 5-dages konference i gang med at sætte kunst, kreativitet og teknologi på dagsordenen og stiller skarpt på, hvordan dette tværdisciplinære felt katalyserer forandring i dagens samfund. Årets udgave af Art, Technology & Change undersøger hvordan kunstnere omfavner nye teknologier til at kommentere på verdenen og den post-humane tilstand med stigende politisk bevidsthed og aktivisme, samt hvordan vi interagerer, lever og arbejder med robotter og kunstig intelligens, og hvad det i sidste ende afslører om os som mennesker. Mød en række internationale tænkere, teknologer, aktivister og kunstnere. Se, hør og føl deres bud på kunstens og teknologiens rolle i vores fælles verden. Se det fulde program og køb billetter her.

 

Tirsdag 21/3: Science & Film

Kurateret af: AC Coppens

Det er nu mere end nogensinde tid til at komme helt tæt på fakta. Denne konferencedag om videnskab og film er din mulighed for at forstå, hvordan du kommunikerer forskning på en måde, der får alle til at føle du kerer dig om fakta uden du mister dit publikum. Se det fulde program og køb billetter her.

 

Onsdag 22/3: Serialized

Kurateret af: Thomas Powers

Det serielle format har kronede dage, og det er ikke længere kun i fiktionens verden, at de bedste serier er på alles læber. Også i det dokumentariske landskab prioriteres de serielle fortællinger i stigende grad af broadcastere og VOD platforme, og senest har store successer som “The Jinx,” “Making a Murderer” og “OJ: Made in America” rullet over skærmene. For filmmagerne åbner formatet muligheder for at fortælle store og komplekse historier på en helt anden måde end den traditionelle spillefilm. Vi har samlet en række af de allerbedste i feltet og tager et kig på de kreative og forretningsmæssige faktorer, der driver en god serie. Se det fulde program og køb billetter her.

 

Torsdag 23/3: The Art of Impact

Kurateret af: Sarah Mosses

Vi lever i en post-faktuel verden, og aldrig har dokumentarfilmens evne til at sætte emner til debat og bringe vigtige budskaber til torvs været mere nødvendig. Men spørgsmålet er, hvordan man sikrer sig, at budskaberne når det rigtige publikum. Udforsk hvad det kræver at skabe impact-strategier, der sikrer, at en film skaber social forandring i den virkelige verden, og bliv inspireret til at tænke stort! Se hele programmet og køb billetter her.

 

Fredag 24/3: Art:Film

Kurateret af: Jacqui Davies

Når selv de højeste magter henviser til alternative facts, virker det som om, at vores forståelse af virkeligheden allerede er blevet forflyttet. Vi bliver nødt til at overveje, om selve virkeligheden har ændret sig? Deltag sammen med prominente kunstnere og tænkere, og diskutér hvilken rolle kunstneren – og kunsten – har at spille i denne kontekst. Se hele programmet og køb billet til dagen her.