I samarbejde med DR – Danmarks Radio og Filmværkstedet i København er CPH:DOX endnu en gang stolt over at præsentere DR Talentpris! 

6 unge, aspirerende danske filmmagere bliver valgt som finalister til en pitch-konkurrence, der tæller 6 projekter under udvikling. Det bedste pitch modtager 25.000 DKK i produktionsstøtte og løbende professionel vejledning fra DR, samt rådgivning og adgang til professionelt produktionsudstyr fra Filmværkstedet. Afhængigt af det endelige resultat af produktionen, vil filmen muligvis vises på DR3.

Juryen, der består af DR Acquisitions Executive Signe Bruntse, CEO for Filmværkstedet Prami Larsen og en repræsentant for den danske filmindustri tildeler prisen. De vurderer den kunstneriske kvalitet, originalitet, sociale relevans og gennemførlighed af projektet samt dets egnethed til DR3.

DR Talentpris pitch-konkurrencen afholdes mandag den 23. marts i Kunsthal Charlottenborg, Mezzaninen. Vinderen af dette års konkurrence vil blive annonceret samme sted efter juryens overvejelser.

På tværs af landet, er der mulighed for at deltage i Filmværkstedernes infomøder om ansøgning til DR Talentpris. Infomøderne afholdes d. 8. januar i København (mere info her) og d. 9. Januar i  Aarhus (mere info her) og Odense (mere info her). OBS! Infomøderne i Aarhus og Odense kræver tilmelding.

Find 2019-udgavens projekter nedenfor. DR Talentpris 2020 er nu lukket for tilmelding.

Hvis du har spørgsmål til DR Talentpris 2020, send en email til talentprisen@cphdox.dk.


NØGLEDATOER & FRISTER
Online registrering åbner: 1. november 2019
Ansøgningsfrist: 17. januar 2020
Meddelelse om projektudvælgelse: start februar 2020
DR Talent Award pitch-konkurrence og bekendtgørelse af vinderen: 23. marts 2020

In collaboration with: