Kom med til boblende sodavandsdisco på Betty Nansen, en aften dedikeret til musikfotografiet med livekoncert og final party med forårs-feeling!

I mange år har CPH:DOX og VICE præsenteret forskellige events sammen under festivalen, men i år omfatter samarbejdet for første gang hele tre forskellige events.

Gå på opdagelse i (rock-)musikfotografiets verden med den rockede musikfilm ‘Shot! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock’ efterfulgt af koncert med Shiny Darkly, se meta-film og hør candypop på Betty Nansen teatret og dans til den lyse morgen til final party med bl.a. Smerz og Powell!

PC Music + Girls Night Out vs. ‘DRIB’

Vi fejrer Europapremieren på norske Kristoffer Borglis voldsomt underholdende meta-hybridfilm ‘DRIB’ med en boblende sodavandsdisco på Betty Nansen Teatret! Pladeselskabet og post-internet fænomenet PC Music, som har lavet soundtrack til filmen, giver en pop-up koncert i teatrets foyer, og de ep-aktuelle Girls Night Out fylder teatersalen med farverig candypop. ‘DRIB’ rekonstruerer den utrolige, men sande historie om en mislykket og voldelig marketingsplan for et energidrik-mærke. Spørgsmål om ægte og fake, kunst og reklame mikses op i en berusende cocktail.

  1. marts, 19.30, Betty Nansen teatret. Billetter + mere.

Shiny Darkly + Søren Solkær vs. ‘Shot!’

Musikfilmen ‘Shot! The Psycho-Spiritual Mantra of Rock’ er et episk tilbageblik på britiske Mick Rocks liv som fotograf for (og ven af) folk som Lou Reed, David Bowie og Iggy Pop – og på et liv med koncerter og heftige fester i miljøerne omkring Londons glamrock-scene og New Yorks punkundergrund. Så er linien ligesom lagt! I samarbejde med VICE fejrer vi filmen med en aften dedikeret til musikfotografiet, musikkens visuelle side og ikke mindst dens ikoner. Shiny Darkly giver koncert i foyeren og landets mest prominente musikfotograf Søren Solkær kigger forbi til en talk omkring det særlige bånd mellem musik og fotokunst, og om sit eget møde med mesteren Mick Rock. Og så er der selvfølgelig fest natten lang i Natbar-regi bagefter!

  1. marts, 20.30, Bremen Teater. Billetter + mere.

CPH:DOX Final Party feat. Powell (live), Smerz (dj) and more

The party to end ’em all! Aftenen starter med årets mest underholdende feststarter af en film, ‘DRIB’, af den norske komet Kristoffer Borgli og fortsætter med gratis fest med VICE og Natbar, hvor vi byder på DJ-set fra Borglis landsmænd i synthpop-duoen Smerz og britiske Powells debutkoncert på dansk jord. Med sin anmelderroste debut ‘Sport’ er hans blanding af techno, electro, og no-wave punk blevet sammenlignet med Suicide. Aftenen rundes af med et lineup af Natbars dj’s og en pop-up-koncert med danske TAN, hvis Miami Vice-klingende euro-wave vil sprede ‘spring-break’-vibes, samme nat vi stiller urene om til sommertid.

  1. marts, 21.00. Bremen Teater. Billetter + mere.